Hej och välkommen!

Åsa och Freja

Den här bloggen kommer vi att fylla med bra och nödvändig information om kosmetik och hudvård, för att den som vill ska kunna hitta pålitlig information på nätet. Vi om någon vet hur svårt det kan vara att hitta information online, specifikt om olika ämnen och produkter, eftersom det finns otroligt många olika artiklar att välja mellan när man söker på Google. Ofta anges inga källor till informationen, eller så är artiklarna baserad på personliga åsikter, eller på annat vis vinklat till fördel för företag och tillverkare.

Vårt mål är att skriva så objektiva artiklar om olika produkter, ingredienser och ämnen som möjligt, med tydliga evidensbaserade källor. Vårt mål är att kunna publicera ett inlägg i veckan, troligtvis måndag eller tisdag.

Även en del YAG-nyheter kommer postas här och är man nyfiken får man gärna kika in här då och då!

Skoj att ha dig här, och hoppas vi väckt ditt intresse, och kommer få se dig fler gånger här inne.

Kram, Åsa & Freja på YAG Sweden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna hemsida använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda vår sida, godkänner du vår använding av cookies.