YAG’s nya ambassadör, Malin!

Möt YAG sweden’s nya ambassadör, Malin! ?

En 33-årig självlärd makeupartist som brinner för smink som konstform och naturen och gärna kombinerar dem ihop. Bor i Falun med flickvännen och deras två chihuahuor Ella och Stina och är gärna ute i naturen och njuter och fotar. Henne hittar ni på @makeupisart_by_malin på Instagram!

Som ambassadör för YAG kommer hon dela med sig av olika YAG-produkter i sina inlägg, visa upp kommande YAG-nyheter samt förmedla unika erbjudanden till sina följare. Vi ser fram emot ett härligt samarbete med Malin som vi hoppas blir långvarigt.

Välkommen till YAG-familjen, Malin ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna hemsida använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att fortsätta använda vår sida, godkänner du vår använding av cookies.